Om meg

Margit Buen

Om meg


Jeg er en engasjert, arbeidsom og lidenskapelig interessert dame, som er glad i jobben og fagene mine. Mye av min tid blir og har blitt brukt, til å utvikle meg selv personlig og faglig. Dette er jeg overbevist om at gjør meg til en mer funksjonell praktiker.


Etter å ha utdannet meg innenfor, og brukt mye tid på hestetrening og hestehold, hundetrening og hundehold, holistisk terapi - blant annet akupunktur, urter, øreakupunktur, antroposofisk medisin og osteopati, kosthold og treningslære og til slutt sykepleierutdanning, så kom jeg til å stoppe opp og tenke etter hva jeg skulle bruke min videre tid til. Jeg har beveget meg rundt mennesker hele livet. Min tanke var at det ikke finnes noe som jeg bruker så mye tid på i løpet av livet som å være medmenneske.


Jeg valgte derfor å ta gestaltterapeut- og traumeterapeut (IOPT)- utdanning. Begge er erfaringsbaserte psykoterapeututdanninger med krav om egenterapi under utdanningen og kontinuerlig veiledning under utøvelsen av faget. Jeg har totalt over 800 timer med egenterapi innen psykoterapi. Videre har jeg over 800 timer egentrening innen Feldenkraispedagogikk. Jeg ble høsten 2020 ferdig med min fireårs Feldenkraispedagogutdanning i Wien. Med andre ord så er min utdanning tverrfaglig.


Jeg er Autorisert Sykepleier MNSF, Akupunktør MNNH, Holistisk Hesteterapeut MNNH, Gestaltterapeut MNGT, Traumeterapeut og veileder MNTF, Feldenkraispedagog og har ansvarsforsikring gjennom fagforbundene.